Brf Billsta Ängar

Västerås
Billsta Ängar exteriör
Planerat

Nära Västerås innerstad, med natur och kulturbygd runt knuten

Promenera utmed Svartån. Ta en cykeltur på de vackra cykelvägarna ända ut till Mälaren. Eller ta bussen ett stenkast bort och kliv av mitt i Västerås affärs- och nöjesliv några minuter senare. Välkommen till det bästa av två världar. Välkommen till Billsta. 

Billsta ligger precis i utkanten av ett vackert etablerat område med många äldre och stora villor, mellan Skultunavägen, Norrleden och Svartån. Härifrån har du bara 5 kilometer till centrala Västerås – bussen stannar precis i närheten och tar dig in mot centrum. Samtidigt har du vacker ängsmark runt knuten.

I Billsta bor du bekvämt i nyproducerade radhus, där du under många år kan lägga tid på mycket annat än att måla fasaden. Här får du ett bekymmersfritt boende med en lagom stor tomt, en uteplats, ett förråd och en egen parkering precis intill huset. Och som i alla våra bostäder får du i Billsta väldigt mycket boende per kvadratmeter. Och per krona. 

 

Kommun:
Västerås
Område:
Billsta
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
37
Rum:
5 rok
Boarea:
110 kvm
Radhusen präglas av ljusa färger med modern inredning.
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter om 5 rum och kök på 110 kvm. För att få ett stilrent och luftigt intryck går lägenheternas färgsättning genomgående i ljusa, fräscha färger med vitpigmenterat parkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Utmärkande för alla lägenheter är den funktionella utformningen där ingen yta går till spillo. Stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.

Klicka för att se större bilder.
Bild på kök
Sovrum
Tvättstuga
Vardagsrum
Färger och material

Köken kommer med induktionshäll och inbyggnads­ugn, fläkt, kyl/frys, mikro och diskmaskin samt vita släta köksluckor med push-funktion på överskåpen och grepplist nedtill. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv samt duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler på vån 2 och badkar med i badrum på våning 1. Tvättstuga med TM/TT, förvaring i skåp samt klinker på golv. Till varje bostad finns också ett förråd med plats för allt du behöver.

Vita köksluckor

Bänkskiva i laminat, Marfil Cream

Vitpigmenterad ekparkett

Fönsterbänkar i natursten

Grå klinker, 20 x 20 cm

Uteplats och trädgård som inbjuder till umgänge med nära och kära.

I anslutning till köket når du den trädäckade uteplatsen som rymmer både en stor matgrupp och soffgrupp. Här kan du njuta av grillkvällar med nära och kära. Uteplatsen binds ihop med det praktiska trädgårdsförrådet som har plats för förvaring av trädgårdsredskap, verktyg eller vinterförvaring av utemöbler. 

Moderna kök

Köken i Brf Billsta Ängar har en modern vit slät lucka och en ljus bänkskiva i laminat. Det vita kaklet ovanför bänskivorna och det ljusa trägolvet ger en ombonad känsla. Det finns gott om förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Här är det lätt att samlas och middagen intas vid matgruppen som kan placeras vid det ljusa fönsterpartiet som vetter ut mot trädgården. 

Grönområden runt knuten och stadens puls några kilometer bort.

I Billsta bor man granne med villor, ängar och koloniområde, samtidigt som man har stadens restaurang- och nöjesliv några kilometer bort. Utmed Svartån som slingrar sig förbi i närheten av tomten finns det flera fina promenad- och cykelvägar. Här kan man ta sig på cykelvägar ända ner till Mälaren. Rönnbyskogen / Rocklundaåsen har anlagda motionsspår, delvis med belysning och vintertid pistade skidspår. 

Området

”Här bor du granne med villor och ängar men bara några kilometer från affärs- och nöjesliv”

Nära naturen – några minuter från centrum

I Billsta bor du granne med villor, ängar och ett koloniområde – ändå lever du bara några kilometer från stadens affärs- och nöjesliv. I området finns det vackra promenadvägar utmed hela Svartån, som slutar uppe vid Rönnbyvägens norra ände. Du har fina cykelvägar utmed Svartån, ända ut till Mälaren. Rönnbyskogen och Rocklundaåsen har anlagda motionsspår, delvis med belysning. Vintertid finns pistade skidspår och söder om fornborgen hittar du en pulkabacke. Några kilometer söderut ligger Västerås Golfklubb.

Det finns flera förskolor och skolor att välja bland i närliggande Rönnby och i Västerås. I Rönnby ligger Rönnbyskolan som tar emot årskurser från F – 9. Här finns även en förskola.

Från huset i Billsta har du bara 5 kilometer till centrala Västerås – ett stenkast bort stannar skultunabussen och stadsbussen som tar dig in mot centrum. Samtidigt har du ängsmark runt knuten där delar av den vackra naturen ingår i ett riksintresse för kulturmiljövård.

Utmed Svartån som slingrar sig förbi i närheten av tomten finns det flera fina promenad och cykelvägar.

Avstånd

I Billsta bor man granne med villor, ängar och koloniområde, samtidigt som man har stadens restaurang- och nöjesliv och resecentrum några kilometer bort.

Promenera utmed Svartån
Cykelvägar ända ner till Mälaren
7
min
Västerås centrum
5
km
Tågstation vid resecentrum

”Generösa och ljusa lägenheter för den stora familjen."

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer