Brf Kompaniet

3 rum och kök

Såld

3 rum och kök

Välkommen till denna 3 rum och kök om 68 kvm med uteplats.

I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob som döljer dina ytterkläder på ett snyggt sätt.

Hallen tar dig vidare in i vardagsrummet i öppen planlösning och ett fullt utrustat kök. Köken har som standard en vit slät lucka och vita vitvaror. Bänkskiva i laminat som övergår till stänkskydd upp på vägg. Full maskinell utrustning såsom kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro samt integrerad diskmaskin.

Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i laminat. På väggen ovanför sitter väggskåp som ger bra förvaring. Handfat med kommod och spegel med belysning. Klassisk wc-stol i vitt porslin och duschhörna med dörrar i klarglas.

Master bedroom har plats för dubbelsäng och här finner du också en stor skjutdörrsgarderob. I det mindre sovrummet finns en garderob enligt planritning.

Lägenheten har genomgende parkettgolv i ek, vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten och vita släta innerdörrar. Vill man piffa upp sitt boende lite extra finns flera olika tillval, som t.ex köksluckor och bänkskiva i andra kulörer. Du kan välja ett rostfritt vitvarupaket till köket, badkar till badrummet eller varför inte ett vitpigmenterad parkettgolv till hela lägenheten?

Boendeform:
Bostadsrätt
Rum:
3
Boarea:
68 kvm
Våning:
1
Avgift:
4 015 kr/mån
Pris:
1 945 000 kr