Brf Freja i Vikingstad

Linköping
Birger bostad, brf freja, radhus, linköping
birger bostad, brf freja i Linköping, radhus.
Birger Bostad, Brf Freja, hus
birger bostad, brf freja, radhus i Linköping
Slutsålt

Nybyggda bostäder - bara 8 minuter från Linköping

I Brf Freja i Vikingstad har vi färdigställt 56 lägenheter på 2-4 rum och kök. 

Här bor man bekvämt på ett plan, antingen med markläge eller en trappa upp. Här finns något för förstagångsköparen och barnfamiljen, äldre och yngre par, eller för dig som precis bytt läge i livet. 
 
Lägenheterna är uppdelade i parhus och har gott om sociala ytor. Både inomhus och utomhus. På den gemensamma gården satsar vi på gemensamma sociala ytor med plats för lek och sittplatser.
 
Som vanligt i våra bostäder har vi sett till att du får mycket boende på varje kvadratmeter. Här får du villans alla fördelar samtidigt som du slipper tidskrävande underhåll. Det är enkelt att ordna en grillkväll med grannarna, men du behöver inte lägga semestern på att skrapa och måla om huset. 
 
Bostäderna är välplanerade med moderna kök, vitvaror av kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring i klädkammare och garderober och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. 
 
Vikingstads tåg- och busstation ligger inom promenadavstånd och Östgötapendeln tar dig in till Linköping på bara åtta minuter. Här är det svårt att sakna något. 

 

Kommun:
Linköping
Område:
Vikingstad
Antal bostäder:
56
Rum:
2–4 rok
Boarea:
54–82 kvm
Birger Bostad, Brf Freja i Vikingstad, vardagsrum
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter i parhus med 2–4 rum och kök, där du bor bekvämt på ett plan antingen med markläge eller en trappa upp. Alla lägenheter har balkong eller uteplats i markplan.

Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med ljus­ insläpp ger ett luftigt hem fullt med energi. Som standard får du ett modernt kök, vitvaror från kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. Parkeringsplats till varje lägenhet finns att hyra för 300 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Klicka för att se större bilder.
birger-bostad-brf-freja-kök
birger-bostad-brf-freja-vardagsrum
birger-bostad-brf-freja-vardagsrum
birger-bostad-brf-freja-sovrum
+ 3
Birger bostad- station, vikingstad, brf freja
Området

”Slå dig ned på ett café utmed Stångån som flyter genom centrala Linköping”

Lika nära centrala Linköping som en promenad i skogen.

Vikingstad växer så det knakar. Snart väntas 4 000 personer bo här, och med det svårslagna läget är det inte så konstigt att området är populärt. En kort promenad tar dig till östgöta­ pendeln, och på åtta minuter kan du vara inne i Linköping för att jobba, gå ut och äta eller shoppa. På en knapp halvtimme tar du dig till Norrköping. Det gör Vikingstad till ett optimalt ställe att bo på om du vill jobba centralt, men samtidigt ha nära till ängar och skog på hemmaplan.

I närområdet finns mataffär, förskolor och skolor. Dessutom är det bara en kort promenad till sportcentret Vikingavallen och Valkebobadet. Skogarna och fälten intill bjuder på fina motionsslingor, och på idrottsklubben Vikingstad Sportklubb finns lag inom bland annat fotboll, innebandy och bordtennis.

Har du bil tar du dig smidigt upp på E4:an. En kort bilfärd bort ligger bland annat Flygvapenmuseum, Roxen­sjön och Bergs slussar. Det finns också flera golfklubbar och ridanläggningar i närheten, och du tar dig enkelt till gamla Linköping. Här kan du promenera i kullerstensgränder och historiska trädgårdar, besöka museer, eller äta nygräddade våfflor.

Avstånd

I Brf Freja har du nära till mycket. 

50
m
Busshållplats
3
min
Mataffär
1,5
km
Tågstation
18
min
Resecentrum i Linköping
Tidsplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart September 2019
Byggstart December 2019
Inflytt Maj-Juni 2021
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer