Brf Grindavik

Stockholm
Slutsålt

Flytta in direkt med Kista Galleria runt hörnet

Mitt i centrala Kista står Brf Grindavik klart för inflytt. Lägenheterna finns i flera olika välplanerade planlösningar och storlekar mellan 1-4 rum och kök. 

Lägenheterna är ljusa och luftiga med inspiration från den skandinaviska inredningsstilen Balkong eller uteplats, hörnläge eller fönster i fil? Välj mellan flera olika planlösningar. Lägenheterna inreds med ljuspigmenterade golv och klassiskt vita väggar, som speglas mot kök i grå ton och badrum med tydlig ljus prägel. Här andas atmosfären nordiskt och lätt, vilket enkelt kompletteras med inredning i varma toner. Bara fantasin sätter gränserna för att skapa ditt drömhem.

Från lägenheten har du bara en kort bit till Järvafältet och Ursvik motionsområde som passar bra för olika utomhusaktiviteter. Här finns utegym, MTB-spår, och upplysta löp- och skidspår. Vill du ägna dig åt shopping och nöjen finner du Kista Galleria med sina 180 butiker bara ett stenkast från bostaden. Här finns bio, gym, tandläkare, vårdcentral, mataffärer, klädbutiker, restauranger och caféer. Kista har snabbt blivit en populär plats för innovation och företagande. Härifrån går t-banans blåa linje som tar dig in till city på en kvart, och med bil tar du dig snabbt ut på både E4 och E18.

Kommun:
Stockholm
Område:
Kista
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
77
Rum:
1–4 rok
Boarea:
28–91 kvm
Avgift:
1 645– 4 826 kr
Pris:
1 395 000–3 995 000 kr
Bostäderna

I Grindaviks lägenheter bor du ljust och luftigt. En stilren bas med sobra vita väggar gör det enkelt att fylla hemmet med din personliga stil. Ljusa parkettgolv och smakfulla materialval ger en frisk nordisk känsla, och flera lägenheter har dessutom egen balkong eller uteplats.

Under årets varma månader kan du njuta av innergårdens lummiga trädgård. Kökets skåpluckor i grå kulör har push-funktion på överskåpen och stilsäkra, rostfria beslag på underskåp och lådor. Vitt stänkskydd löper ovanför arbetsytan, som också går i ljusa toner.

I det helkaklade badrummet går golvet i naturnära nyans och väggarna är vita. Förvaring finns i kommod, och utrustning i form av smart, kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger extra komfort.

Klicka för att se större bilder.
Brf Grindavik vardagsrum
Brf Grindavik kök
Brf Grindavik kök 2
Brf Grindavik duschrum
+ 1
Planlösningar

Lägenheterna präglas av effektiva och välplanerade planlösningar med goda rumssamband, gott om förvaring och fina ljusinsläpp. Bostäderna byggs som lägenheter med 1, 2, 3, 4 rum och kök, och i storlekar mellan 28 och 91 kvm. 

Material och kulörer i lägenheterna är valda med omsorg för att skapa en så inbjudande och ombonad boendemiljö som möjligt. Med generösa uteplatser mot gården och balkonger uppåt i husen ges byggnaden en öppnare karaktär och de boende får goda möjligheter till avkoppling utomhus.

3 rum och kök, 68,1 kvm

3 rum och kök, 71,9 kvm

Se alla lägenhetstyper:
Fastigheterna

Byggnaden bärs upp av en tydligt definierad sockel i tegel, vilken bidrar till att skapa en sammanhållen identitet och hög materialkvalitet i ögonhöjd. Sockelvåningen innehåller entréer, lägenheter och lokaler och är rikt varierad, vilket bidrar till ett intressant och levande gaturum. Husvolymerna ovan sockeln utförs i huvudsak i puts i tre kulörvariationer, med inslag av bandfalsad plåt.

Fasader och volymer är tydligt uppdelade för att bryta ner kvarterets skala och ge ett mer varierat intryck i såväl kulör, höjd och djup. Taklandskapet är varierat och hushörnen tydligt bearbetade för att ge en tydlig siluett, igenkännbar även på avstånd.

Gården fungerar som ett samlande socialt rum med privata uteplatser längs fasad, enkel åtkomst till trapphusen via gårdsentréer och gemensamma vistelseytor. En gångstig leder tydligt från portiken till trappan mot syd och ger en god förbindelse mellan kvarterets olika delar.

 

Fasadvy
Fasadbild
Området

”Ett kulturhjärta med jobb och nöje för många”

Kista har snabbt blivit en populär plats för nyfikna människor och företag

Kista har snabbt blivit en populär plats för nyfikna människor och företag. Det är tydligt att platsen har tagit färg av drivkrafterna som olika kulturer har bidragit med. Här blandas en färgsprakande matscen med hunger på tekniska innovationer. Härifrån går t-banans blåa linje som snabbt tar dig in till city. Du kan också ta pendeltåget vidare norrut eller söderut. E4:ans påfart strax i närheten gör det enkelt att ta en utflykt med bilen. I Kista bor du intill skogar och öppna vidder. Från lägenheten har du bara en kort bit till Järvafältet och Ursvik som passar bra för utomhusaktiviteter och motion. Känslan här är lantlig och avkopplande. I hagar runt omkring betar hästar och det finns gott om promenadstigar. På vintern kan du åka längdskidor i Ursviksspåren.

Avstånd

I Kista har du nära det till det mesta.

5 min
shopping & nöjen
500 m
T-bana
100 m
hållplats
13 min
Bromma flygplats
Situationsplan

Vill du kika närmare på hur byggnaderna är placerade på tomten? Ladda ner situationsplanen här nedanför.  

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Byggstart December 2019
Säljstart April 2019
Inflytt Juli 2020

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer