Brf Parkallén

Staffanstorp
Brf Parkallén exteriör
Brf Parkallén exteriör
Slutsålt

Hjärup - här bor du nära det mesta och nästan nästgårds till Lund!

Brf Parkallén ligger mellan Lund och Malmö, närmare bestämt just i pendlingsvänliga Hjärup. Här kommer vi att bygga 56 st lägenheter i två 4-våningshus med hiss givetvis från markplan.

 

Hjärup ligger mitt i det skånska slättlandskapet och är som gjort för naturlängtande pendlare och barnfamiljer – och passande för dig som flyttar från villan och vill ha en enklare tillvaro. Här kommer vi att uppföra totalt 56 lägenheter i två etapper med uteplatser, balkonger och takterrasser. Självklart finns det parkering med möjlighet till laddning av elbil. Dessutom kan vi erbjuda extra förvaringsmöjligheter på gården, praktiskt för dig som flyttar från ett större boende.

Här bor du mitt i grönskan, fast med både Lund och Malmös utbud på bekvämt avstånd. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Hjärups park – alltid öppen för en avkopplande promenad i det gröna. Lägenheterna har generöst ljusinsläpp som, tillsammans med ljusa kulörer på väggar och köksinredning, skapar rymd. Omgivningarna är lugna och tysta. Husen i byn är byggda från 40-talet och framtåt och går i olika färger och former vilket ger en omväxlande omgivning.

Kommun:
Staffanstorp
Område:
Hjärup
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
57
Rum:
2–4 rok
Boarea:
36–98 kvm
Avgift:
2 006– 5 387 kr
Pris:
1 195 000–3 795 000 kr
Linnea Hultgren, Birger Bostad
076-241 17 74
linnea.hultgren­@birgerbostad.se
Brf Parkallén interiör vardagsrum
Lägenheterna mellan 36-98 kvm är välplanerade och inredda med material i sobra färger .
Bostäderna

Lägenhetsstorlekarna mellan 2-4 rum och kök gör att det finns något som passar de flesta. Det första boendet, familjen eller de som vill sälja villan och ha ett mer bekymmersfritt boende helt enkelt.

Lägenheterna mellan 36-98 kvm är välplanerade och inredda med material i sobra färger där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen. Köken går i vitt och ljust "greige"liksom de helkaklade badrummen. Med ett vitt matt kakel på väggen samt klinkergolv i behagligt ljusgrå ton återfinns klassiska toner och givetvis finns det tvättmöjligheter i varje lägenhet. Därutöver en stor tvättstuga som extra boendebonus.

Alla de fina lägenheterna har generösa balkongliv och härliga uteplatser. På den inramade gården finns gemensamhetsytor för lek och umgänge.
Möjlighet att hyra ett extra förråd på gården erbjuds, i annat fall har alla lägenheter bra med förvaring och förråd i lägenheterna som grundstandard.
Bilen parkerar du lätt utanför huset, här finns parkeringar både med och utan el-stolpe. 

Klicka för att se större bilder.
Brf Parkallén interiör vardagsrum
Brf Parkallén interiör sovrum
Brf Parkallén interiör matplats
Brf Parkallén interiör badrum
Området

Harmonisk vardag nära Malmö och Lund

Hjärup är en väldigt populär och trivsam by belägen mellan Lund och Malmö – med andra ord ett perfekt läge för pendlare. Här finns både tågstation och busshållplatser som snabbt och smidigt tar en till både Lund och Malmö. Med bilen så är man snabbt ute på motorvägen som tar en till Malmö och man är inne i Lund på 5 minuter. Med cykel är man i Lund på bara 15 minuter. Vill man ta sig till Lomma för ett svalkande dopp så tar det endast 15 minuter dit på en nylagd och härlig cykelväg. I Hjärup bor de flesta i villor, men det finns även radhus och lägenheter i byn. Merparten av de boende är barnfamiljer, vilket skapar en barnvänlig och lugn känsla i byn. Husen är väldigt blandade, här finns allt från hus från 40-talet till helt nybyggda hus. Precis intill Parkallén ligger en alldeles egen stadsdelspark som passar perfekt för en picknick i solen eller en avkopplande promenad. Parkens lövverk ligger som en grön fond från balkongernas utsikt.

Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Hus 1 - juni 2021 Hus 2 - aug 2021
Byggstart December 2021
Inflytt Nov-dec 2023