Brf Generalens allé i Riksten

Botkyrka
Säljstartat

Småstadskänsla nära naturen

Försäljningen av våra lägenheter i Brf Generalens allé pågår för fullt. Lägenheterna står klara och det är bara att flytta in. 

I Rikstens friluftsstad får man den där mysiga känslan av en småstad. Här blandas barnfamiljer med äldre och studenter. Här finns allt från skolor, förskolor och mataffär till pizzeria, café och hunddagis och utbudet av butiker och verksamheter ökar i takt med att området växer. 

Brf Generalens Allé består av två hus med totalt 52 lägenheter med genomgående hög standard. Köken är fullt utrustade med induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, diskmaskin och inbyggd micro samt separat kyl- och frys. Köksluckorna har en sober grå ton med stilful matchande bänkskiva.

Lägenheterna har vackert trägolv samt klinker i hallen (vissa 1:or och 4: or har endast trägolv), ljust målade väggar och fönsterbänkar i grå natursten. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (3 rok och 4 rok) eller kombimaskin (1 och 2 rok). I lägenheterna finns praktisk förvaring integrerat, till några av de mindre lägenheterna finns ett externt förråd. Många av lägenheterna har en stor insynsskyddad balkong mot grönskande slänt. 

 

Kommun:
Botkyrka
Område:
Riksten
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
52
Rum:
1–4 rok
Boarea:
24–76 kvm
Avgift:
1 740– 5 283 kr
Pris:
1 335 000–2 890 000 kr
Bostäderna

Lägenheterna har vackert trägolv samt klinker i hallen (vissa 1:or och 4: or har endast trägolv), ljust målade väggar och fönsterbänkar i grå natursten. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (3 rok och 4 rok) eller kombimaskin (1 och 2 rok).

Klicka för att se större bilder.
birger bostad, Brf Generalens allé, nyproduktion, lägenheter Riksten.
birger bostad Brf Generalens allé kök
birger bostad Brf Generalens allé matplats kök
Birger Bostad, Brf Generalens allé, nyproduktion
+ 6
Birger Bostad, Brf Generalens allé
Färger och material

Brf Generalens lägenheter har genomgående sobra färger och material.

 

Ekparkett i trestav

Fönsterbänkar i grå natursten

Ljust målade väggar

Mörkgrå klinker i duschrum

Planlösningar

Brf Generalens allé har 52 lägenheter fördelade på 1–4 rok i storlekar om 25 till 76 kvm. Här kan du se de olika lägenhetstyperna. Du kan också ladda ner exakta planritningar för de individuella lägenheterna.

3 rum och kök, 76 kvm

2 rum och kök, 46 kvm

Lägenhet typ 1 och 2

1 rum och kök, 25 kvm

2 rum och kök, 55 kvm

4 rum och kök, 74 kvm

1 rum och kök, 33 och 31 kvm

Se alla lägenhetstyper:
Området

”Rikstens friluftsstad är en plats med begynnande småstadskänsla.”

Småstadskänsla i Riksten

Rikstens friluftsstad är en plats med begynnande småstadskänsla, som kommer bestå av cirka 3 500 bostäder som färdigbyggd stadsdel. Här blandas barnfamiljer med äldre samt studenter.

Idag finns en livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, dansskola, biograf, sommarcafé och ett hunddagis i Riksten. Och utbudet av butiker ökar i takt med att området växer. Tullinge Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentral, folktandvård och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

I närområdet finns flera friluftsområden och motionshallar. På Lida friluftsgård finner du allt från bad, fina grönområden, motionsspår och en vattenskidklubb. Där finns även ett värdshus som har mat och enklare logi. På vintern är det perfekt för dig som vill åka skidor både på längden och utför, det finns även möjlighet att åka skridskor när isarna plogats.

Buss 721 trafikerar idag Rikstens friluftsstad och Tullingestation. Vid Tullinge station finns gratis infartsparkering för de som pendlar. SL planerar att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Rikstens Friluftsstad när den nya länsvägen 226 är klar. 

Rikstens skola tar emot totalt runt 700 elever från förskoleklass till och med årskurs 9. I området finns idag även tre förskolor och ytterligare en förskola planeras att bygga i detaljplan 4.

Lev livet i anslutning till badplats, grönområden och motionsspår

Avstånd

I Riksten har du nära till mycket. 

13
min
Mataffär
13
min
Lida friluftsgård
500
m
Busshållplats
6
min
Länsväg 226
Tidsplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Byggstart April 2021
Säljstart 13 oktober 2022
Inflytt Mars 2023
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer