Brf Majoren

Botkyrka
Brf Majoren exteriör
Slutsålt

Brf Majoren

Bara några kilometer söder om Riksten bygger vi Brf Majoren. Närheten till bad, grönområden och motionsspår gör platsen till en friluftsstad värd namnet. I vintertid erbjuder omgivningarna skidåkning både på längden och utför medan isarna plogas för skridskoåkning. 

Välj mellan tre eller fem rum med skogen som närmaste granne. Husens entréer vetter mot en lummig innergård med grillmöjligheter och lekplats. Här finns tillfälle att umgås med vänner och grannar under årets alla årstider. Gräsmattorna ger trygga lekplatser för barnen, plats att spela kubb eller lapa sol.
Som vanligt i våra bostäder har vi sett till att du får mycket boende på varje kvadratmeter. De väldisponerade lägenheterna har en genomgående hög standard med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrent kök med vita luckor och vita vitvaror som standard i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.

Köket är placerat i hörnet av den generösa, sociala ytan och köparen har själv möjlighet att skärma av med ett glasparti och en dörr. Sovrummen är ritade för att kunna möbleras kreativt och för olika behov. Det finns gott om förvaring med klädkammare eller skjutdörrsgarderob. I lägenheterna med fyra och fem rum finns möjlighet att välja bort ett av sovrummen och istället få ett större vardagsrum. 

Lägenheterna på markplan har en alternativt två uteplatser. För lägenheterna en trappa upp kommer det motsvarande att finnas en alternativt två balkonger. Majoren erbjuder en mysig radhuskänsla i bekymmersfritt boende med möjlighet att parkera både cykeln och bilen i direkt anslutning till ditt hem. Här ryms ett aktivt liv med mycket plats för vänner och familj, oavsett vilken lägenhet du väljer.

 

Kommun:
Botkyrka
Område:
Riksten
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
58
Rum:
3–5 rok
Boarea:
68–96 kvm
Brf Majoren balkong
Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter med 3–5 rum och kök, där du bor bekvämt på ett plan antingen med markläge eller en trappa upp. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.

Som standard får du ett modernt kök, vitvaror från kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. Parkeringsplats till varje lägenhet finns att hyra för 350 kr/månad. I avgiften ingår vattenförbrukning, TV/bredband från Telia Triple Play och förråd på gården

Klicka för att se större bilder.
Brf Majoren exteriör
Brf Majoren exteriör
Brf Majoren exteriör
Området

Välkommen till Riksten Friluftsstad

Rikstens friluftsstad är en plats med en begynnande småstadskänsla, som kommer bestå av ca 3 500 bostäder som färdigbyggd stadsdel. Här blandas barnfamiljer med äldre och studenter. Kommunikationer Buss 721 trafikerar idag Rikstens friluftsstad och Tullinge station. Vid Tullinge station finns gratis infartsparkering för de som pendlar. SL planerar att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Rikstens friluftsstad när den nya länsvägen 226 är klar. Det finns även en bra gång- och cykelväg mot Tullinge skog och stationen. 
Är du en natur och friluftsmänniska? Lida friluftsgård ligger ca 7 km söder om Riksten. Här finner du allt från bad, fina grönområden, motionsspår samt en vattenskidklubb.

I Rikstens friluftsstad finns i dag en livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, dansskola, biograf, sommarcafé och ett hunddagis. Utbudet av butiker ökar givetvis i takt med att området växer. Tullinge Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentral, folktandvård och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart April 2021
Byggstart Juni 2021
Inflytt Nov-mar 2022/23