Brf Hälsovägen

Huddinge
Planerat

Bo nära allt när ett nytt Flemingsberg växer fram

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter utmed Hälsovägen - centralt belägen vid Flemingsbergs centrum. Här bor du nära kommunikationer, affärer och skolor och friluftsområden.

Ett nytt Flemingsberg växer fram och vi planerar för ett nytt trivsamt bostadskvarter med hyresrätter, co-living och stadsradhus. Vi planerar för bostäder med ljusa öppna planlösningar eller yteffektiva bostäder för unga. Lika mycket som vi tänkt inredning inomhus har vi planerat utomhus. Gården inbjuder till lek, gemensamhetsytor och samvaro. Här bor du bekvämt med gångavstånd till pendeltåg, bussar, butiker, skolor, förskolor och den mycket omtyckta Flemingsbergsparken. I närområdet finns dessutom flera populära friluftsområden som erbjuder aktiviteter året om.

Flemingsberg är redan idag ett viktigt centrum för sjukvård, utbildning och världsledande forskning och utvecklingen av stadsdelen fortsätter. Till 2050 finns ambition om en utveckling med 15 000 nya bostäder, ett nytt stadscentrum med restauranger, handel, kultur, nöje och service samt 50 000 nya arbetstillfällen i flera nya stadsdelar.

Välkommen till det nya Flemingsberg!

Kommun:
Huddinge
Område:
Flemingsberg
Boendeform:
Bostadsrätter
Området

”19 minuter från Stockholms City med pendeltåg.”

Attraktivt stadskvarter på Hälsovägen

Nu utvecklas ett urbant och attraktivt stadskvarter i Flemingsberg, en stadsdel som redan idag är ett viktigt centrum för sjukvård, utbildning och världsledande forskning och utvecklingen fortsätter. Här kommer det att byggas ca 800 bostäder. Nya gångstråk och torg kommer anläggas och den blivande stadsgatan kommer att ramas in av restauranger och caféer på bottenplan i husen.

Flemingsberg centrum består av ett 17-tal butiker som säljer kläder, presentartiklar samt små och stora butiker för livsmedelsinköp. Här finns även restauranger, caféer och apotek.

Flemingsbergsskogens naturreservat erbjuder aktiviteter året om och är en av Stockholms läns största skogsområden. Här kan du plocka svamp, hjortron och tranbär. Den vidsträckta sjön bjuder in till bad, fiske, fågelskådning och kanoting. I Flemingsberg finns även en sporthall, padelhall och gym. 

Området har flertalet högskolor och gymnasier bl.a. Karolinska Institutet, KTH och Södertörns Högskola, Widerströmska Gymnasiet och Konstskolan Idun Lovén. Visättravallens förskola och Dibber Backen förskola ligger också i området.

Avstånd

På Hälsovägen bor du centralt med närhet till naturen. 

10
min
Pendeltågstation
150
m
Busshållplats
10
min
Flemingsbergsskogens naturreservat
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer