Brf Kaptenen i Riksten

Botkyrka
Brf Kaptenen exteriör
Brf Kaptenen exteriör
Brf Kaptenen exteriör
Brf Kaptenen exteriör
Brf Kaptenen exteriör
Slutsålt

Brf Kaptenen i Riksten

I Brf Kaptenens lägenheter bor man bekvämt på ett plan, antingen med markläge eller en trappa upp. Här finns något för förstagångsköparen och barnfamiljen, äldre och yngre par, eller för dig som precis bytt läge i livet.

Som vanligt i våra bostäder har vi sett till att du får mycket boende på varje kvadratmeter. De väldisponerade lägenheterna kommer att ha en genomgående hög standard med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrent kök med vita luckor och vita vitvaror i öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet.

Lägenheterna på markplan har en alternativt två uteplatser. För lägenheterna en trappa upp kommer det motsvarande att finnas en alternativt två balkonger. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong med söderläge.

En mysig radhuskänsla i bekymmersfritt boende med möjlighet till bilen nära inpå. Husen byggs runt en lekvänlig och lummig innergård med grillmöjligheter och lekplats. Bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.

Kommun:
Botkyrka
Område:
Riksten
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
54
Rum:
2–4 rok
Boarea:
68–82 kvm
Brf Kaptenen kök
Alla lägenheter har balkong eller uteplats i söderläge.
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter med 3–4 rum och kök, där du bor bekvämt på ett plan antingen med markläge eller en trappa upp. Alla lägenheter har balkong eller uteplats i söderläge. Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi. Som standard får du ett modernt kök, vitvaror från kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. 

Klicka för att se större bilder.
Brf Kaptenen vardagsrum
Brf Kaptenen vardagsrum med matplats
Brf Kaptenen sovrum
Brf Kaptenen vardagsrum
Området

Välkommen till Rikstens Friluftsstad

Rikstens friluftsstad är en plats med en begynnande småstadskänsla, som kommer bestå av ca 3 500 bostäder som färdigbyggd stadsdel. Här blandas barnfamiljer med äldre och studenter. Kommunikationer Buss 721 trafikerar idag Rikstens friluftsstad och Tullinge station. Vid Tullinge station finns gratis infartsparkering för de som pendlar. SL planerar att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Rikstens friluftsstad när den nya länsvägen 226 är klar. Det finns även en bra gång- och cykelväg mot Tullinge skog och stationen. 
Är du en natur och friluftsmänniska? Lida friluftsgård ligger ca 7 km söder om Riksten. Här finner du allt från bad, fina grönområden, motionsspår samt en vattenskidklubb.

I Rikstens friluftsstad finns i dag en livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, dansskola, biograf, sommarcafé och ett hunddagis. Utbudet av butiker ökar givetvis i takt med att området växer. Tullinge Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentral, folktandvård och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Maj 2020
Byggstart Oktober 2020
Inflytt Etapp 1 - dec 2021 Etapp 2 - maj 2022