Brf Vårbruket

Landskrona
Brf Vårbruket exteriör
Brf Vårbruket exteriör
Slutsålt

Brf Vårbruket

I Borstahusen, i nordvästra Landskrona, planerar vi för moderna radhus i tegel, bara en kort promenad från havet. Här har du närhet till allt du behöver i din vardag såsom skolor, kollektivtrafik och närhet till city men bor ändå nära naturen i ett lugnt och fridfullt område.

Detta klassiska fiskeläge erbjuder samtidigt anrika omgivningar och en ständig närhet till en lugn natur – en promenad på stranden eller ett dopp i vågorna är aldrig mer än några minuter bort. Erikstorps golfbana är närmaste granne och ett elljusspår och utegym finns i området. I vårt kvarter bygger vi bostadsrättsradhus på två och tre våningar med 5 eller 6 rok. Oavsett storlek kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter. Både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna.

Kommun:
Landskrona
Område:
Borstahusen
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
25
Rum:
5–6 rok
Boarea:
114–143 kvm
Avgift:
4 969– 6 232 kr
Pris:
2 825 000–3 350 000 kr
Brf Vårbruket interiör
Moderna radhus bara en kort promenad från havet och stranden.
Bostäderna

Brf Vårbruket bygger vi 25 nya bostadsrätter med 5 eller 6 rum och kök. Välj mellan flera olika planlösningar på 114 till 143 kvadratmeter. På alla bostäders baksida finns en egen lummig uteplats med trädäck och förråd. På framsidan hittar vi en stenbelagd gång och en asfalterad biluppställningsplats.

Interiören går i ljusa och sobra färger och stora fönsterpartier ger ett generöst ljusflöde i alla rum. Bostaden har genomgående vitpigmenterade lamellparkettgolv, vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten och vita, släta innerdörrar. Innanför dörren ligger ett praktiskt klinkergolv – i resten av bostaden en vitpigmenterad lamellparkett. Köket har en öppen planlösning till vardagsrummet och luckorna kommer från Marbodal. Bänkskiva i grå laminat och vitt väggkakel. Full maskinell utrustning med kyl och frys i vitt, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Beige eller gråa luckor samt vitvaror i rostfritt finns som tillval.

Badrummet på entréplan är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk i grå laminat. Ovanför bänken sitter skåp med vita luckor. På golvet ligger ett grått klinker och på väggarna sitter ett vitt matt kakel. Här finns också ett duschörn med dörrar i klarglas, handdukstork och spegelskåp med belysning.

Klicka för att se större bilder.
Brf Vårbruket kök
Brf Vårbruket kök
Brf Vårbruket vardagsrum
Brf Vårbruket badrum
Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Mars 2021
Byggstart Juni 2021
Inflytt Juni-Nov 2022