Brf Sjöglimten

Huddinge
Slutsålt

Bo med sjöutsikt över Albysjön och Mälaren

I Brf Sjöglimten bor du högt upp på våning fyra eller fem i trivsamma, ljusa lägenheter. Alla bostäder har en eller flera balkonger och många av dem med sjöglimt mot Albysjön och Mälaren. 

Husen har en modern arkitektur med puts och träfasader. Lägenheterna är modernt inredda med ljust målade väggar, ekparkett golv och fönsterbänkar i kalksten. Köken kommer från Marbodal och vitvarorna från Electrolux.

Helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. De mindre lägenheterna har en kombinerad tvätt-/torktumlare.

Oavsett vilken storlek på lägenhet du väljer kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter. Både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna.

Brf Sjöglimten ligger ett stenkast från Masmo t-banestation och några minuter från naturområden och brygga i Albysjön. Shopping och nöjen hittar du en kort bilfärd bort i Kungens Kurva och Heron City. I närheten finns också fina promenadvägar i skogen till bland annat badsjön Gömmaren.

Kommun:
Huddinge
Område:
Vårby Haga
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
24
Rum:
2–5 rok
Boarea:
53–124 kvm
Avgift:
3 180– 7 163 kr
Pris:
2 100 000–3 900 000 kr
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter med 2, 4, eller 5 rum och kök. För att få ett stilrent och luftigt intryck går lägenheternas färgsättning genomgående i ljusa, fräscha färger med parkettgolv av ek och fönsterbänkar i polerad kalksten. Utmärkande för alla lägenheter är den funktionella utformningen där ingen yta går till spillo. Stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.
Köken kommer med spishäll och inbyggnadsugn, fläkt, kyl/frys, mikro och diskmaskin samt köksluckor med push-funktion på överskåpen och grepplist nedtill. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv samt duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver.

 
Klicka för att se större bilder.
Bild till projekt 1
Bild till projekt 2
+ 2
Bostäderna

Lägenheterna i Brf Sjöglimten har det mesta. Här finns en välkomnande hall med plats för avhängning i form av en hatthylla och garderober enligt planritning. 

Köken är fullt utrustade med inbyggnadshäll och ugn, mikrovågsugn, kyl och frys och diskmaskin. De vita släta köksluckorna från Marbodal har push-funktion på överskåpen och grepplist på lådor/skåp nedtill. Ovanför den snyggt grå köksbänken i laminat sitter stänkskydd i form av vitt kakel.

Lägenheterna har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar, fönsterbänkar i sten och helkaklade badrum med klinkergolv. I badrummen finns spegelskåp med belysning, handfat, golvstående wc och duschhörn med rundade dörrar i klarglas. Bänkskiva i laminat samt två vita väggskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. 

4 rum och kök, 103 kvm

Lägenhet 1405

5 rum och kök, 110 kvm

Lägenhet 1408

5 rum och kök, 123 kvm

Lägenhet 1409

4 rum och kök, 109 kvm

Lägenhet 1507

Se alla lägenhetstyper:
Fastigheterna

Husens utformning och placering tar vara på platsens fina sydvästläge och utsikten mot vattnet. Varje lägenhet får minst en generös balkong. Grundidén bygger på två u-formade huskroppar placerade längs Varvsvägen, i direkt anslutning till parken. Husets lugna innergård vänder sig mot parken. Mellan husen öppnar sig ett stråk för gående och cyklister som länkar samman parken med Varvsvägen. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck. Stora delar av husfasaderna utförs i värmebehandlad träpanel vilket ger en varm och ombonad känsla. 

Entrévåningen går helt i grått för att förtydliga husens möte med gatan. På våning 1-4 bygger vi ett äldreboende med totalt 79 lägenheter.

Fasadvy
Fasadbild
Området

”I Brf Sjöglimten kan du bo med sjöutsikt över Albysjön och Mälaren.”

Mitt i naturen – en halvtimme från centrum

Här kan du varje dag njuta av sjöutsikten över Mälaren – med Gömmarens naturreservat som nära granne. Omgivningarna har ett överflöd av avkopplande utomhusmiljöer. Vandra, åk längdskidor, cykla mountainbike, paddla kanot eller spring i något av alla spår i naturreservatet.

Utanför porten finns stora gräsmattor och paviljonger som passar bra för att umgås med vänner eller grilla på sommaren. Gårdshusen i kvarteren ger området en familjär och social känsla och nyrenoverade Solhagaparken bjuder in till återhämtning. Vill du ta ett dopp är det bara en kort promenad ned till vattnet – en av alla fördelar med att bo nära naturen, fast bara 30 minuter från stan. Masmo tunnelbanestation ligger bara ett stenkast bort. Vill du göra en utflykt med bilen så är E4:an precis runt hörnet och Kungens Kurva med alla sina affärer och restauranger når du på bara några minuter. Från Slagsta kan du dessutom ta bilfärjan över till Ekerö.

Avstånd

Bra med kommunikationer och närhet till nöjen i shopping i Kungens Kurva/Heron City som ligger några minuter bort med bil. 

3
min
till affär
300
m
T-bane station Masmo
2
min
Påfart E4
220
m
Busshållplats
Situationsplan

Vill du kika närmare på hur byggnaderna är placerade på tomten? Ladda ner situationsplanen här.  

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Byggstart Maj 2019
Säljstart Oktober 2020
Inflyttningsklart Tillträde kan ske omgående.
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer