Brf Kompaniet

Falun
Brf Kompaniet exteriör
Slutsålt

Brf Kompaniet

Nu bygger vi äntligen nytt i Falun – välkommen till 38 lägenheter om tre eller fyra rum och kök. Här vågar vi lova att det finns något för de flesta, oavsett om du köper lägenhet för första gången, har familj eller är ett äldre eller yngre par. 

Antingen bor du på markplan eller en trappa upp. Som vanligt i våra bostäder har vi sett till att du får mycket boende på varje kvadratmeter. Brf Kompaniet erbjuder villans alla fördelar samtidigt som ni slipper tidskrävande underhåll. Njut av livet i ljusa och rymliga lägenheter.

Lägenheterna har gott om sociala ytor. Både inomhus och utomhus. På den gemensamma gården satsar vi på gemensamma sociala ytor med plats för lek och sittplatser.

Som vanligt i våra bostäder har vi sett till att du får mycket boende på varje kvadratmeter. Här får du villans alla fördelar samtidigt som du slipper tidskrävande underhåll.

Surbrunnshagen vid Regementsområdet är ett av Faluns nyaste bostadsområden med direkt närhet till köpcentrum Majoren med flertalet butiker och mataffär. Inom promenadavstånd finns Lugnets fantastiska rekreationsområde med bad- och sportanläggning samt fina promenadstråk, motions- och skidspår. Inom ca två kilometer når ni även centrum.

Kommun:
Falun
Område:
Surbrunnshagen
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
38
Rum:
3–4 rok
Boarea:
68–82 kvm
Avgift:
3 842– 4 591 kr
Pris:
1 795 000–2 295 000 kr
Linnea Hultgren, Birger Bostad
076-241 17 74
linnea.hultgren­@birgerbostad.se
Ljusa lägenheter med fasad i flera väderstreck – med tilltagna balkonger och terrasser.
Bostäderna

Välkommen till välplanerade kvadratmeter med modern interiör och utrustning från välkända varumärken. Brf Kompaniet erbjuder ytsmarta lägenheter där 4 Rok är 82 kvm och 3 Rok är 68 kvm. Hur låter det? Smart förvaring är – som vanligt i våra projekt – prioriterat, precis som att vi alltid ser till att skapa ljusa och luftiga inomhusmiljöer. Alla lägenheter har fönsterpartier mot flera väderstreck och balkonger och terrasser är rymliga för att du ska kunna ta tillvara på vackert väder. På golvet ligger parkett i ek och väggarna är vitmålade för att ge största möjliga rymd. Köksluckorna är sobert vita – men möjlighet finns att välja andra kulörer. De vita vitvarorna kan också uppdateras till rostfria om så önskas. Badrummet utrustas självklart med både tvättmaskin och torktumlare. På den gemensamma gården satsar vi på sociala ytor med plats för lek och vila.

Klicka för att se större bilder.
Brf Kompaniet exteriör
Brf Kompaniet exteriör
Brf Kompaniet exteriör
Brf Kompaniet exteriör
Brf Kompaniet exteriör
Området

Aktivt liv nära Lugnet

Surbrunnshagen vid Regementsområdet är ett av Faluns nyaste bostadsområden, bara några hundra meter från köpcentrum Majoren. Ytterligare några hundra meter bort ligger Lugnets generösa rekreationsområde – bad- och sportanläggning, motions- och skidspår och promenadstråk bjuder in årets alla dagar.

Det finns med andra ord stora möjligheter att leva ett aktivt friluftsliv. Vårdcentral, busshållplats och flera skolor och förskolor ligger runt knuten. Med andra ord finns allt du behöver för en enkel och behaglig vardag. Centrum är samtidigt inte längre än två kilometer bort.

Avstånd från bostaden till närmsta..

Det är nära till mycket. Ska du åka buss, cykla in till centrum eller ut med bilen? Här ger vi dig lite avstånd som kan vara bra att veta. 

Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Maj 2021
Byggstart Oktober 2021
Inflytt Februari 2023