Brf Översten

Botkyrka
Brf Översten exteriör
Brf Översten exteriör
Brf Översten exteriör
Brf Översten exteriör
Slutsålt

Småstadskänsla i Riksten

En mysig radhuskänsla i bekymmersfritt boende med möjlighet till bilen nära inpå. I Brf Översten lägenheter får man radhuskänslan men du slipper lägga fritiden att skrapa och måla om huset.

Här bor man bekvämt på ett plan, antingen med markläge eller en trappa upp. Vi har sett till att du får mycket boende för pengarna där varje kvadratmeter är genomtänkt. De väldisponerade lägenheterna kommer att ha en genomgående hög standard med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrent kök med vita luckor och vita vitvaror i öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet.

Lägenheterna på markplan har uteplats och bor man en trappa upp har man balkong. Husen byggs runt en lekvänlig och lummig innergård med grillmöjligheter och lekplats.

Kommun:
Botkyrka
Område:
Riksten
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
48
Rum:
4–5 rok
Boarea:
82–96 kvm
Avgift:
6 136– 7 152 kr
Pris:
2 650 000–3 300 000 kr
Brf Översten vardagsrum
Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter med 4–5 rum och kök, där du bor bekvämt på ett plan antingen med markläge eller en trappa upp. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi. Som standard får du ett modernt kök, vitvaror från kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. En parkeringsplats finns att hyra till varje lägenhet. I avgiften ingår vattenförbrukning, TV/bredband från Telia Triple Play och förråd på gården.

Klicka för att se större bilder.
Brf Översten kök
Brf Översten sovrum
Brf Översten badrum
Karta

Här kan du klicka runt i kartan så att du lätt ser vart projektet ligger och vad som finns i närheten. Vart ligger t.ex närmsta mataffär, skola, centrum och vart finns de bästa restaurangerna? 

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på linjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Okt-nov 2021
Byggstart Maj 2022
Inflytt Juni-dec 2023