Haga Norra

Solna
Birger Bostad, Haga Norra, bostäder, Solna
Planerat

Välkommen till Haga Norra!

Nära innerstadens puls och Hagaparkens grönska uppför vi nu Kvarter 5. Här finns bostäder för alla behov – allt från unika stadsradhus på taket, till stora våningar och mindre studiolägenheter med högt i tak. Bostadsrätt eller ägarlägenhet - oavsett vilken boendeform som passar dig bäst, bor du här i en urban och kontinental miljö där träning, service och butiker finns precis runt hörnet.

Hagaparken, med sin vackra natur och vatten, är din närmaste granne och skapar en perfekt balans mellan stadsliv och natur. Dessutom är det utmärkta kommunikationer i området och parkering för både bil och cykel finns i huset eller i nära anslutning till bostäderna.

Haga Norra är en plats att trivas på. Förutom den småskaliga servicen i området med mysiga restauranger och bra butiker, har du även tillgång till ett imponerande utbud av shopping och nöjen runt hörnet i Arenastaden med Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Välkommen till Haga Norra – Stockholms nya mötesplats!

Kommun:
Solna
Område:
Haga Norra
Rum:
1–5 rok
Boarea:
25–143 kvm
Kontakt Bostadsrätter, Nahren Younan Linerstad
073-144 40 54
nahren­@fantasticfrank.se
Kontakt Ägarlägenheter, Andreas Szalkowski
08-441 57 11
andreas.szalkowski­@nytthem.se
Våra bostäder

Välkommen till våra bostäder i Kvarter 5. Vi har passande nog döpt bostadsrättföreningarna efter gatorna som omger kvarteret - Brf Alma, Brf Mathilda, Brf Ingetora samt våra ägarlägenheter Albertina. Först ut är Brf Alma som säljstartas i september. Om det projektet kan du läsa mer om här ovanför. De andra projekten håller vi lite på, men håll utkik på vår hemsida och i sociala medier efter kommande säljstarter. 

Birger Bostad Haga Norra, Kvarter 5, kök
Bostäderna

Bostäderna i Haga Norra finns i en mängd olika storlekar. Från mindre lägenheter på 25 kvm till större på upp till 143 kvm. Dessutom finns det spännande etagelägenheter med uteplatser och radhus på taket med takterrasser. Gemensamt för dem alla är stilen, en tidlös och kontinental stil med inslag av de svenska ekskogarna. Takhöjden är generösa 2,70 m ända upp till 3 m och fönsterpartierna stora, vilket skapar ljusa och luftiga boytor. En ljus och varm färgskala genom hela lägenheten, såväl i kök och badrum som i övriga rum, skapar en harmonisk helhet. Helt enkelt en exklusiv och trivsam stil med hög standard på materialvalen.

På taken finns gemensamma takterrasser, med möjlighet till fester, middagar och härligt häng.

Klicka för att se större bilder.
Studiolägemhet, Haga Norra, Birger Bostad
Birger Bostad, lägenheter Haga Norra
Birger Bostad, lägenheter, Haga Norra, Solna
+ 7
Sovrum, Haga Norra, Birger Bostad
Området

”Friends Arena - där världsartister och atleter skapar magi.”

Bostäderna i de nya stadskvarteren växer fram.

Här bor du i en urban kontinental miljö med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Med inspiration från folklivet i några av Europas härligaste huvudstäder genomsyras Haga Norra av trivsel med mysiga restauranger och genuina butiker av hög kvalitet. Blandningen av bostäder, kontor, butiker och restauranger gör att området lever dygnet runt.

I Haga Norra har man förutom tillgång till all den småskaliga service som finns i kvarteren, även det mer storskaliga utbudet runt hörnet: Arenastaden med Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena.

I Haga Norra har du nära till allt. Du kan enkelt ta cykeln till Stockholms innerstad. Tvärbanan, tunnelbanan och pendeltåg ligger också nära. Tar du bilen är du ute på E4:an på någon minut. Ändå ligger bostadskvarteren skyddade och samlade vid ombonade torg och gröna oaser. Det bästa av två världar!

Välkommen till Haga Norra - Stockholms nya mötesplats!

Avstånd

Läget, i Arenastaden, 7 minuter från city och Hagaparken runt hörnet, gör det till en tillgänglig och inbjudande plats för medarbetare, boende och besökare.

10 min
Westfield Mall of Scandinavia
3 min
till Haga Parken
7 min
med pendeltåg till city
1 min
ut på E4:an
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer