Vi letar ständigt efter duktiga medarbetare

Vill du vara med och öppna dörrar till framtiden? Birger Bostad växer och vi letar ständigt efter duktiga och engagerade medarbetare. 

Vi är ett starkt team som arbetar tillsammans för att skapa framtidens boenden och samhällsfastigheter. Vi har projekt i Sveriges växande städer med fokus på Stockholm. Vi är idag ett helägt dotterbolag till Fabege vilket har stärkt vår bostadsrättportfölj till ca 10 000 bostadsbyggrätter. 

Genom vårt fokus på bostäder och samhällsfastigheter har vi en tydlig ambition att bygga långsiktigt och behovsanpassat för trygghet, kvalitet och trivsel. Vi jobbar hela vägen från förvärv av mark till projektering, produktion och försäljning eller förvaltning av objekt, alltid genom att göra det mesta av varje kvadratmeter, tidsram och krona.

För oss är fastighetsutveckling en resa som börjar och slutar med människan. Med start i behovet eller platsen, via verklighetens utmaningar, planering och skapande, ser vi till att förverkliga det som till sist blir hem och platser där människor vill bo och leva.

Är du nyfiken på Birger? Se våra lediga tjänster här nedanför. Söker vi inte någon just nu är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan. 

Vi som jobbar på Birger Bostad

Dina framtida arbetskamrater?

Vi som jobbar på Birger har en massa olika roller, här finns projektutvecklare, ekonomi, transaktion, marknad, sälj och kundansvariga. Vi har även Gunilla, vår receptionist som gör det trevligt för oss på jobbet varje dag. Vi har en vd också. Fredrik heter han och han har koll på det mesta. Här är vi.

Lediga tjänster

Birger Bostad växer och vi letar ständigt efter duktiga medarbetare. Vi kan erbjuda en utmanande och stimulerande arbetsmiljö i ett expansivt företag. Dessutom har vi roligt tillsammans på jobbet. 

Är det tomt i listan nedanför? I så fall har vi inga lediga tjänster just nu men du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan eller hör av dig och kom förbi på en fika. Skicka en spontanansökan