Brf Fyrklövern

Upplands Väsby
Slutsålt

Mitt i Upplands Väsby, nära till allt!

Från Upplands Väsby har du nära till det mesta - både storstad, natur och fritidsaktiviteter. 

Upplands Väsby utvecklas och håller på att förvandlas till en modern småstad. Här i Brf Fyrklövern, kan vi erbjuda energieffektiva och moderna bostadsrättsradhus i två eller tre våningar. Vi uppför våra stadsradhus längs med Blå gatan som blir en gata av småskalig karaktär och som ska vara trevlig och trygg att vistas på. De 18 husen är uppdelade i två grupper, där vi mellan huslängorna bygger en gångväg för att underlätta flödet mellan kvarteren samt till och från det befintliga bostadsområdet i söder.

Här får man mycket boende för pengarna. Bostäderna har helkaklade badrum, trägolv, stora fönster och en utformning som ger ett modernt boende. Bostadsrättsföreningen kommer dessutom att ha en stor gemensam gård med boulebana och lekhörna.

I Brf Fyrklövern bor man bekvämt med närhet till centrum och kommunikationer och egen biluppställningsplats i direkt anslutning till entrén. Välkommen!

Kommun:
Upplands Väsby
Område:
Östra Vilunda
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
18
Rum:
5–6 rok
Boarea:
110–138 kvm
Avgift:
4 761– 5 989 kr
Pris:
3 795 000–4 625 000 kr
Vardagsrum i Brf Fyrklövern
Ljust, modernt och öppet. I Brf Fyrklöverns radhus kommer du att trivas.
Bostäderna

Välkommen till dessa fina radhus med genomgående ljusa, fräscha färgsättningar, mattlackat parkettgolv i ek samt stilrena fönsterbänkar i sten. Boytan är 110 respektive 138,5 kvm och varje radhus har egen uteplats. Trevåningshusen har även takterrass.

Bostäderna är yteffektiva och har modern och hög standard med helkaklade badrum, trägolv, stora fönster och en utformning som ger ett modernt boende. Bostadsrättsföreningen kommer dessutom att ha en stor gemensam gård för odling, gemenskap och aktiviteter.

Köken har vita släta luckor med push-funktion samt mjuk- och självstängande lådor. Fullt utrustade kök med kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn samt spishäll. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv.

På nedre plan finns en wc, tvättställ, spegelskåp och duschhörna med duschväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. I badrummet på övre plan finns wc, tvättställ med kommod och ett badkar.

Klicka för att se större bilder.
exteriörbild 1
Brf Fyrklövern exteriör boulebana
Brf Fyrklövern sett från gatan
Planlösningar

Bostäderna byggs som radhus med 5 eller 6 rum och kök, och i storlekar mellan 110 och 138,5 kvm. Planlösningarna är preliminära och vi förbehåller oss rätten till ändringar. Omfattning och storlek på schakt kan komma att justeras. Ytorna är ungefärliga.

5rum och kök, 110 kvm

Lägenhetstyp 1

6 rum och kök, 138,5 kvm

Lägenhetstyp 2

Se alla lägenhetstyper:
Fastigheterna

Sammantaget är de nya husen inom området Fyrklövern en viktig del i att göra Upplands Väsby till en stad med en tätare, tryggare och trevligare miljö. Träpanelen och färgsättningen på fasaderna, framtagen i samarbete med övriga projekt i närheten, ger husen en varm och vänlig karaktär. De växtbeklädda taken ger ett bra mikroklimat och skapar gynnsamma förutsättningar för pollinerande insekter.

Fasadvy
Fasadbild
Fasdfärger

Beige

Ljusgrön

Röd

Området

”Optimalt läge i norra Stockholm”

Upplands Väsby har ett av norra Stockholms bästa lägen.

Här har du hela Uppland som arbetsmarknad och dessutom nära till Stockholm city. Runt omkring Väsby finns gott om naturområden, golfbanor, sportanläggningar och kulturminnen. I närheten finns flera historiska platser, slott och fornlämningar. Brf Fyrklövern ligger mitt i Väsby centrum som ger plats åt 80 butiker och matställen. I stadskärnan finns också vårdcentral, hotell och annan service du kan tänkas behöva.

Sport och idrott är stort i Väsby. Här har elittalanger inom bland annat hockey, simning och kendo vuxit fram. I omgivningarna finns gott om häst- och friluftsanläggningar, sporthallar, golfbanor och naturspår. Vill du vara aktiv är du i gott sällskap i Väsby.

Från Upplands Väsby station har du 8 minuter med tåg till Arlanda. Väljer du bil når du terminalerna på 14 minuter via E4:an.

I Väsby har du nära till både Stockholm och Uppsala. Från Upplands Väsby station tar du pendeltåget till t-centralen på 23 minuter, och till Uppsala på 26 minuter. Vill du bilpendla ligger E4:an nära tillhands.

 

Upplands Väsby har ett av norra Stockholms bästa lägen. Här har du hela Uppland som arbetsmarknad och dessutom nära till Stockholm city.

Avstånd till Centrum

Brf Fyrklövern ligger mitt i Väsby centrum där du hittar ett 80-tal butiker och matställen. I stadskärnan finns också vårdcentral, hotell och annan service.

5 min
centrum
2 min
tågstationen
28 min
t-centralen
200 m
busshållplats
Situationsplan

Vill du kika närmare på hur byggnaderna är placerade på tomten? Ladda ner situationsplanen här.  

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart Maj 2022
Byggstart Oktober 2022
Inflytt Mars 2024
Arkitektens ord

"Uteplatser och balkonger skapar möjligheter till avkoppling utomhus”

Läs arkitektens ord i projektbroschyren.

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer