Brf Solhagaparken

Huddinge
Slutsålt

Bo granne med shopping och nöjen – promenera till badsjön

Ett stenkast från Masmo t-banestation och några minuter från naturområden och brygga i Albysjön byggs Brf Solhagaparken. Granne med shopping och nöjen i Kungens Kurva och Heron City och fina promenadvägar i skogen till bland annat badsjön Gömmaren.

Morgondopp i sjön eller jobba centralt i Stockholm? Här kan du välja båda. Solhagaparken i nya Vårby Haga ligger bara minuter från t-banan och gröna naturområden. I Solhagaparken kan du bo med sjöutsikt över Albysjön och Mälaren. Här finns rikligt med avkopplande utomhusmiljöer, och gillar du att få upp pulsen kan du sysselsätta dig i timmar. Vandra, åk längdskidor, cykla mountainbike, paddla kanot eller spring i något av alla spår i naturreservatet. Vill du göra en utflykt med bilen har du bara en kort väg till E4:ans påfart. IKEA och Kungens Kurva med restauranger, Heron City och andra affärer ligger också nära tillhands.

Husen utmärks av nutida arkitektur med mycket puts och trä i fasaderna. De flesta lägenheterna är byggda som 1,5:or på 35 kvadrat. Vill du bo lite större finns 3:or i olika storlekar. Oavsett kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter. Både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna.

Välkommen till Brf Solhagaparken!

Kommun:
Huddinge
Område:
Vårby Haga
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
86
Rum:
1–3 rok
Boarea:
35–73 kvm
Avgift:
2 225– 4 419 kr
Pris:
1 195 000–3 175 000 kr
Bostäderna

För att få ett stilrent och luftigt intryck går lägenheternas färgsättning genomgående i ljusa, fräscha färger med parkettgolv av ek och fönsterbänkar i polerad kalksten. Utmärkande för alla lägenheter är den funktionella utformningen där ingen yta går till spillo.

Alla lägenheter har balkong med tillhörande förråd och de flesta ligger i soligt söderläge. Flera 3:or har stora hörnbalkonger på över 36 kvm. Badrummen är utrustade med kombinerad tvätt-/torkmaskin och bra förvaring finns i köksskåp och garderober.

Köken har spis med häll, fläkt, kyl/frys, mikro och diskmaskin samt köksluckor med push-funktion. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv samt duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler.

 

Klicka för att se större bilder.
Bild till projekt 2
Bild till projekt 1
Planlösningar

Husens utformning och placering tar vara på platsens fina sydvästläge och utsikten mot vattnet. Varje lägenhet får en generös balkong eller egen uteplats. Grundidén bygger på två u-formade huskroppar placerade längs Varvsvägen, i direkt anslutning till Solhagaparken. Byggnaderna skapar en tydlig gatumiljö mot sydväst och samtidigt två lugna innergårdar som vänder sig mot parken. Mellan husen öppnar sig ett stråk för gående och cyklister som länkar samman parken med Varvsvägen.

Husen har sina entréer i hörnen och lägenheterna nås från en gemensam loftgång på gårdssidan. Utmed husens utsida sträcker sig längsgående balkonger som ramas in av vertikala träpelare, vilket ger husen ett distinkt utseende.

De flesta lägenheterna är genomgående och har således kontakt med både gatan och gården. De mindre lägenheterna har sina lägenhetsförråd på balkongen, vilket är både bekvämt och praktiskt samtidigt som det skärmar av från grannarna och gör balkongen till en helt privat vistelseyta. Vissa lägenheter får inglasade balkonger med stora skjutpartier vilket både förbättrar ljudmiljön inomhus och erbjuder vindskydd på balkongen.

3 rum och kök, 71–73 kvm

Se alla lägenhetstyper:
Området

”Så nära naturen du kan komma 30 minuter från city.”

Mitt i naturen – en halvtimme från centrum

Här kan du varje dag njuta av sjöutsikten över Mälaren – med Gömmarens naturreservat som nära granne. Omgivningarna har ett överflöd av avkopplande utomhusmiljöer. Vandra, åk längdskidor, cykla mountainbike, paddla kanot eller spring i något av alla spår i naturreservatet.

Utanför porten finns stora gräsmattor och paviljonger som passar bra för att umgås med vänner eller grilla på sommaren. Gårdshusen i kvarteren ger området en familjär och social känsla och nyrenoverade Solhagaparken bjuder in till återhämtning. Vill du ta ett dopp är det bara en kort promenad ned till vattnet – en av alla fördelar med att bo nära naturen, fast bara 30 minuter från stan. Masmo tunnelbanestation ligger bara ett stenkast bort. Vill du göra en utflykt med bilen så är E4:an precis runt hörnet och Kungens Kurva med alla sina affärer och restauranger når du på bara några minuter. Från Slagsta kan du dessutom ta bilfärjan över till Ekerö.

Avstånd

Bra med kommunikationer och närhet till nöjen i shopping i Kungens Kurva/Heron City som ligger några minuter bort med bil. 

3
min
till mataffär
300
m
T-bane station Masmo
2
min
Påfart E4:an
220
m
Busshållplats
Situationsplan

Vill du kika närmare på hur byggnaderna är placerade på tomten? Ladda ner situationsplanen här nedanför.  

Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart 28 jan 2018
Byggstart 14 feb 2019
Inflyttningsklart Tillträde kan ske omgående.
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer