Brf Slottsträdgården

5 rum och kök

Såld

5 rum och kök

Husen i Brf Slottsträdgården erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

I anslutning till det sociala vardagsrummet har alla hus i Slottsträdgården generösa terrasser med plats för en stor matgrupp och soffa som bjuder in till sena sommarkvällar i solen med vänner och familj. Alla bostäder har även ett eget förråd med plats för förvaring av trädgårdsredskap, verktyg eller vinterförvaring av utemöbler

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som mäter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst ât sovrum, gästrum eller kontor.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Boendeform:
Bostadsrätt
Rum:
5
Boarea:
99 kvm
Våning:
-
Avgift:
4 656 kr/mån
Pris:
3 290 000 kr