Brf Höstbruket

5 rum och kök

Såld

5 rum och kök

Välkommen till detta radhus om 5 rok på 114 välplanerade kvm.

Direkt innanför ytterdörren ligger ett praktiskt klinkergolv som går över i den vitpigmenterade lamellparketten som går igenom hela bostaden. Här finns också en skjutdörrsgarderob som på ett snyggt sätt döljer dina ytterkläder.

Hallen tar dig vidare in till köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köken har som standard en vit slät lucka från Marbodal och vita vitvaror. Bänkskiva i grå laminat och vitt väggkakel. Full maskinell utrustning med kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Vill du ha en annan kökslucka finns möjligheten att byta till en beige eller grå lucka som tillval samt även rostfria vitvaror.

Från hallen når du också det helkaklade badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk i grå laminat. Ovanför bänken sitter skåp med vita släta luckor. På golvet ligger ett grått klinker och på väggarna sitter ett vitt matt kakel. Här finns också ett duschörn med dörrar i klarglas, handdukstork och ett snyggt spegelskåp med belysning.

Tar du dig en trappa upp finner du 4 sovrum samt ytterligare ett badrum. På övre plan finns möjligheten att välja bort en dörr så att du istället får 3 sovrum och ett mysigt allrum.

Det helkaklade badrummet på övre plan har en duschvägg som standard men vill du hellre kunna ta dig ett bad finns möjligheten att välja ett badkar som tillval. Ett grått klinker ligger på golvet och vita matta kakelplattor sitter på väggarna. Här finns också ett handfat med kommod, spegelskåp med belysning och en handdukstork.

Alla sovrum har förvaring i garderober.

Bostaden har genomgående vitpigmenterade lamellparkettgolv, vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten och vita släta innerdörrar.

Går man utanför bostaden finner man en asfalterad biluppställningsplats och stenbelagd gång på entrésidan samt gräsmatta, förråd och altan med trädäck på baksidan.

Boendeform:
Bostadsrätt
Rum:
5
Boarea:
114 kvm
Våning:
2
Avgift:
5 144 kr/mån
Pris:
2 950 000 kr