Haga Norra

Solna
Planerat

Arenastadens nya stadskvarter. Välkommen till Haga Norra!

Stadskvarteren Haga Norra i Arenastaden kännetecknas av en genuin atmosfär med kontinental känsla. Inspirationen är hämtad från städer som Paris, Köpenhamn och Milano.

 

I Haga Norra möter du en noga utvald blandning av caféer, restauranger, kontor och bostäder med stort fokus på mötesplatser. Den hållbara arkitekturen präglas av klassiska kvaliteter, fast med siktet mot framtiden. Läget i Arenastaden, 7 minuter från city och med Hagaparken runt hörnet, gör det till en tillgänglig och inbjudande plats för dig som bor eller arbetar här.

Välkommen till Haga Norra – Stockholms nya mötesplats!

Kommun:
Solna
Område:
Haga Norra
Boendeform:
Bostadsrätter
Rum:
1–6 rok
Birger Bostad Haga Norra, Kv Mathilda, kök
Bostäderna

Bostäderna i Haga Norra finns i en mängd olika storlekar. Från mindre lägenheter på 25 kvm till större på upp till 135 kvm. Dessutom finns det spännande etagelägenheter med uteplatser och radhus på taket med takterrasser. Gemensamt för dem alla är stilen, en tidlös och kontinental stil med inslag av de svenska ekskogarna. Takhöjden är generösa 2,70 m och fönsterpartierna stora, vilket skapar ljusa och luftiga boytor. Färgskalan är varm, badrummen kaklade och i såväl kök som badrum återfinns stiliga blandare och armaturer i brons. En ljus och varm färgskala genom hela lägenheten, såväl i kök och badrum som i övriga rum, skapar en harmonisk helhet. Helt enkelt en exklusiv och trivsam stil med hög standard på materialvalen.

På taken finns gemensamma takterrasser, med möjlighet till fester, middagar och härligt häng.

Klicka för att se större bilder.
birger-bostad-haga-norra-vardagsrum
birger-bostad-haga-norra-vardagsrum-etage
birger-bostad-haga-norra-sovrum
birger-bostad-haga-norra-badrum
+ 9
birger-bostad-haga-norra-sovrum

Området

”Friends Arena - där världsartister och atleter skapar magi.”

Bostäderna i de nya stadskvarteren växer fram.

De första boende har redan flyttat hit och snart är det dags att starta försäljningen i nästa etapp.

Här bor du i en urban kontinental miljö med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Med inspiration från folklivet i några av Europas härligaste huvudstäder genomsyras Haga Norra av trivsel med mysiga restauranger och genuina butiker av hög kvalitet. Blandningen av bostäder, kontor, butiker och restauranger gör att området lever dygnet runt.

I Haga Norra har man förutom tillgång till all den småskaliga service som finns i kvarteren, även det mer storskaliga utbudet runt hörnet: Arenastaden med Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Välkommen till Haga Norra - Stockholms nya mötesplats!

Avstånd

Läget, i Arenastaden, 7 minuter från city och Hagaparken runt hörnet, gör det till en tillgänglig och inbjudande plats för medarbetare, boende och besökare.

10 min
Westfield Mall of Scandinavia
3 min
till Haga Parken
7 min
med pendeltåg till city
1 min
ut på E4:an
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer