Haga Norra

Solna
Planerat

Ny spännande stadsdel i Haga Norra

Haga Norra utvecklas till en livfull stadsdel med bostäder, service, upplevelser, kontor och inbjudande utemiljöer. Mathildatorget blir den kommande huvudgatan i området med såväl grönska och mötesplatser som restauranger och caféer med uteserveringar.

I bostadskvarteren finns allt från kvadratsmarta 1:or till unika stadsradhus på taket. Nu presenterar vi Kvarter Mathilda i hjärtat av Haga Norra. Här erbjuds bostäder med noga utvald inredning, gedigna materialval och med väl tilltagen takhöjd. 

Här bor du nära innerstadens puls och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia ett stenkast bort har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med både tvärbana och pendeltåg som tar sig till innerstaden på några minuter, och när den nya tunnelbanan färdigställs ökar tillgängligheten ytterligare.

Kommun:
Solna
Område:
Haga Norra
Boendeform:
Bostadsrätter
Rum:
1–6 rok
Området

”Friends Arena - där världsartister och atleter skapar magi.”

De nya stadskvarteren växer fram.

Här bor du nära stadens puls med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med inspiration från några av Europas vackraste huvudstäder kommer Haga Norra genomsyras av urban trivsel med mysiga restauranger och genuina butiker av hög kvalitet. Haga Norra karaktäriseras av trivsel, en tidlös arkitektur med stor omsorg om detaljerna och utvecklas till ett område som lever dygnet runt, med en blandning av bostäder, kontor, service och besökare.

I Haga Norra har man tillgång till förstklassig service och ett stort nöjesutbud. Utöver kvarterens noga utvalda caféer, bageri och restauranger finns som en förlängning av Haga Norra Arenastaden, med Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena ett stenkast bort med ett utbud i världsklass av shopping, bio, restauranger, events och konserter.
Nationalstadsparken Hagaparken är en av Europas finaste engelska landskapsparker och bjuder in till härliga promenader, springturer och cykling. I området runt Haga Norra finns även ett stort utbud av gym, motionsspår, skidspår, simhall, tennishall och padelbanor.

Här finns goda kommunikationer med buss, pendeltåg, tvärbana och även tunnelbana tillkommer. Pendeltågsstationen Solna station finns 5 minuters promenad bort och på Frösundaleden går bussar till både Stockholms city och Arlanda. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 4 min och T-centralen på 7 min. När tunnelbanan färdigställs kommer två uppgångar inom 5 minuters promenad från Haga Norra. För cyklisterfinns goda förbindelser till innerstaden och cykelgarage.

I Haga Norra planeras det för en förskola med 6 avdelningar, alldeles intill den nya stadsdelsparken - Wijnbladsparken och i de intilliggande stadsdelarna Frösunda och Haga finns flera populära förskolor. Även i Solna stad finns flertalet skolor och gymnasium. Här finns även en folkhögskola och flera skolor för yrkesinriktade studier.

Välkommen till Haga Norra - Stockholms nya mötesplats!

Avstånd

Läget, i Arenastaden, 7 minuter från city och Hagaparken runt hörnet, gör det till en tillgänglig och inbjudande plats för medarbetare, boende och besökare.

10 min
till Westfield Mall of Scandinavia
3 min
till Haga Parken
7 min
med pendeltåg till city
1 min
ut på E4:an
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer