Kv Nova

Jönköping
Planerat

Välkommen till Kv Nova

Nu planerar vi tillsammans med Dreem Arkitekter vårt första projekt i Jönköping!

 

Vi kommer att utveckla ett hållbart och modernt bostadskvarter med både flerbostadshus och radhus samt en gemensam innergård. Det nya bostadskvarteret omfattar 70-80 bostadsrätter och ska erbjuda ett varierat boende med flexibla planlösningar.

Den nya stadsdelen Kungsängen är belägen knappt fem kilometer öster om Jönköpings centrum. I området har det pågått utveckling av nya bostäder sedan 2014 och idag utgörs Kungsängen av ett växande bostadsområde. Totalt planerar kommunen för att stadsdelen ska innefatta 730 bostäder, förskola och kommersiell service.

Vi kommer att bygga projektet efter Miljöbyggnad Silver.

Kommun:
Jönköping
Område:
Kungsängen

Kom vi själv smultron oss
vid inom rännil bra hans,
göras miljoner söka.

Avstånd till city

Eque soles essime nis quam qui dolore ventur adit, utatem volut rere lique dunt laborepel iusanda eriatur. Qui blaborio. Itatem inver lest etur, omnimpe rciusap ictatur simenet omnimus, unte mosanto explam, vid qui di doluptate estionsent officiaspe.

34
min
24
min
Vårt hållbarhetstänk

”Att tänka på miljön och att bygga hållbart är en självklarhet för oss.”

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer