Pressrum

Pressmeddelanden och bilder

Pressmeddelanden

Pressmeddelande 15.12.17

SHH Bostad förvärvar mark i Steninge Slottsby

SHH Bostad har förvärvat två markområden i Steninge Slottsby i Sigtuna och planerar här att uppföra 28 radhus och 57 lägenheter i flerfamiljshus.

Gelba AB har som fastighetsägare drivit detaljplanen som i början av 2015 vann laga kraft för över 600 bostäder, förskola, skola och äldreboende. Steninge Slottsby ligger vid vackra Steninge slott och sträcker sig norr ut från den kulturskyddade Stenladan som idag bedriver trädgårdsbutik och restaurang. Med promenadavstånd till Mälaren finns möjlighet till båtplats i den båthamn som planeras att anläggas. 

- Vi är otroligt glada att få vara med och utveckla Steninge Slottsby som är en unik plats med fantastiska attribut att kunna utveckla en boendemiljö med hög livskvalité. Vi planerar säljstart innan sommaren 2016, säger Misha Moeremans d'Emaus, VD.

För mer information om Steninge Slottsby, besök www.steningeslottsby.se

Läs mer
Pressmeddelande 15.10.12

SHH har byggstartat slutsålda bostadsprojekt i Enköping och Strängnäs

SHH har byggstartat 32 bostadsrätter i Finninge, Strängnäs samt 22 bostadsrätter i populära Bredsand strax utanför Enköping. NCC Construction Sverige AB är totalentreprenör för båda projekten med inflyttning om 12 månader. Samtliga lägenheter är sålda.

"SHH passerar i och med dessa spadtag 600 byggstartade bostäder sedan starten 2010”, säger Misha Moeremans d’Emaus, VD och grundare SHH.

 

 

Läs mer
Pressmeddelande 15.08.08

SHH byggstartar slutsålda bostadsprojekt i Tullinge och Knivsta

SHH byggstartar i augusti 46 bostadsrätter i Rikstens friluftsstad i Tullinge med Peab PGS som totalentreprenör. Intresset för projektet var mycket stort och samtliga bostäder är sålda. Bolaget har slutfört förvärv av mark samt erhållit lagakraftvunnet bygglov och startbesked.

SHH byggstartar i augusti 47 bostadsrätter i kvarteret Adolfsberg i Alsike, Knivsta, med NCC Construction Sverige som totalentreprenör. Samtliga bostäder är sålda. Med detta projekt har SHH på två år uppfört ca 100 bostäder i Alsike, Knivsta.

"Det är mycket tillfredsställande att byggstarta ytterligare två slutsålda bostadsprojekt. Vi har på några år etablerat oss som en betydelsefull bostadsutvecklare på ett antal orter i Stor-Stockholms pendlingsorter och i landets regionstäder”, säger Misha Moeremans d’Emaus, VD och grundare SHH.

Läs mer

Här kan ni ladda hem bilder i högupplöst i format. Önskar ni specifika projektbilder eller har frågor om publicering och användning kontakta Ida Amatiello.