Säljstartat

Brf Kungsljuset

Karlskrona
Planerat

Lev med bokskogen och havet som granne

Strax utanför Karlskrona bland bokskogar och med havet ett stenkast bort planerar vi nu för Brf Kungsljuset. Här bor man i radhusliknande lägenheter mellan 3-5 rum och kök, på markplan eller en trappa upp. Hur ser dina behov ut? Här finns något som passar för alla.

Bostäderna som är mellan 68-96 kvm är väl planerade och ger mycket boende på varje kvadratmeter. Standarden är genomgående hög med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrent kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Lägenheterna på markplan har egen uteplats och de en trappa upp har balkong.

Brf Kungsljuset ger en mysig radhuskänsla och ett bekymmersfritt boende, dessutom med möjlighet att ställa bilen nära inpå.

Kommun:
Karlskrona
Område:
Gullberna
Boendeform:
Bostadsrätter
Antal bostäder:
29
Rum:
3–5 rok
Boarea:
68–96 kvm
Avgift:
4 504– 6 280 kr
Pris:
1 775 000–2 780 000 kr
Lägenheterna präglas av ljusa öppna ytor med utgång till balkong eller uteplats i markplan.
Bostäderna

Bostäderna byggs som lägenheter med 3, 4, eller 5 rum och kök. I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv i grått, och en stor garderob som döljer dina ytterkläder med praktiska skjutdörrar. Hallen tar dig vidare in i det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med fullt utrustat kök. Köken har som standard en vit slät lucka och vita vitvaror. Bänkskiva i laminat och vitt väggkakel. Full maskinell utrustning såsom kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin.

Badrummen är helkaklade och har både tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i laminat. På väggen ovanför sitter två vita väggskåp. Handfat med kommod och spegel med belysning. Klassisk wc-stol i vitt porslin. Handdukstork och duschhörna i rundad modell med dörrar i klarglas. Master bedroom med plats för dubbelsäng samt en stor skjutdörrsgarderob. Lägenheterna har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten och vita släta innerdörrar.

 
Klicka för att se större bilder.
vardagsrum med utgång till balkong eller uteplats.
Kök
Bild till projekt 2
Badrum
Planlösningar

Bostäderna byggs som lägenheter med 3, 4, eller 5 rum och kök, och i storlekar mellan 68 och 96 kvm.

3 rum och kök, 68 kvm

Markplan

3 rum och kök, 68 kvm

Plan 2

4 rum och kök, 82 kvm

Markplan

4 rum och kök, 82 kvm

Markplan

5 rum och kök, 96 kvm

Markplan

5 rum och kök, 96 kvm

Plan 2

Se alla lägenhetstyper:
Fastigheterna

Brf Kungsljusets träfasader går i varma nyanser av rött, grått, grönt och blått. Husen är placerade runtom en gemensam yta där förråd, parkeringsplatser och miljöhus är placerade. 

Fasadvy
Fasadbild
Fasadfärger

Hus A
Faluröd
NCS S4050-Y80R

Hus B
Oliv
NCS S5020-G70Y

Hus C
Grå-grön
NCS S5005-G80Y

Hus D
Grå-blå
NCS S6010-R90B

Området

”I Brf Kungsljuset bor du naturnära med havet ett stenkast bort.”

Ett stenkast från havet – en kvart från centrum

Fyra kilometer från Karlskrona centrum i Brf Kungsljuset bor du naturnära bland ståtliga bokskogar, motionsrundor och med havet ett stenkast bort. Ett par minuter bort med cykel finns restauranger, service och matbutiker.


I det grönskande närområdet finns flera möjligheter till friluftsliv med vandring, cykling och härliga löpturer. Med bil och buss tar du dig till Karlskrona centrum på bara 14 minuter och Blekingetrafiken trafikerar stora delar av närområdena.
I Karlskrona Centrum som ligger 14 minuter bort med buss finns många populära gymnasier och högskolor samt yrkesinriktade utbildningar.

I det grönskande närområdet finns flera möjligheter till friluftsliv med vandring, cykling och härliga löpturer.

Avstånd till Karlskrona centrum

Fem kilometer från Karlskrona centrum ligger Brf Kungsljuset. Här tar du dig lätt runt med bil, cykel eller buss.

200 m
till havet
25 min
till centrum
200 m
till hållplats
10 min
till centrum
Projektplan

När första pricken på tidslinjen är ifylld är vi igång! Projektet säljstartas och ni får träffa oss tillsammans med mäklaren oftast på plats på tomten. När tillräckligt många bostäder är sålda är det dags för byggstart och spaden sätts i marken. Sedan flyter bygget på och när sista pricken på tidslinjen är ifylld är det dags för inflytt och vi kan säga välkomna hem!

Tidslinje
Säljstart 13 juni 2022
Byggstart Januari 2023 (prel.)
Inflytt Oktober 2024 (prel.)

”Radhusliknande lägenheter ett stenkast från havet."

Trygghetspaketet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket med en massa fördelar.

Läs mer

Att köpa ett nyproducerat hem från oss

Att flytta in i en bostad som är helt ny är en speciell känsla. Här har vi samlat information om vägen till ditt nya hem.

Läs mer