Pressmeddelande 17.01.24

SHH Bostad och NREP säljstartar 152 moderna bostäder i Visättra Ängar, Flemingsberg

SHH och NREP lanserar sitt andra gemensamma bostadsprojekt. Inom kort säljstartas 152 bostadsrätter i det populära området Visättra Ängar i Flemingsberg, Huddinge kommun. Projektet som består av fyra 6-våningshus, med en gemensam innergård med utegym och trevliga umgängesytor, kommer att uppföras i två etapper. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske i slutet av 2018. Etapp 2 beräknas stå klart för inflyttning i slutet av 2019. 

Genom projektet förstärker SHH sin närvaro i Storstockholm ytterligare och fortsätter det framgångsrika samarbetet med NREP. Totalentreprenör för projektet är Peab PGS AB.

- Flemingsberg växer som regional stadskärna och blir en allt viktigare knutpunkt i södra Stockholm. Visättra Ängar erbjuder ett ypperligt läge för bostäder, med närhet till friluftsliv, högskola och utmärkta kommunikationer. Vi tror att våra välplanerade och prisvänliga bostäder på 1-2 rok om 40 respektive 55 kvadratmetrar kommer att bli mycket eftertraktade i detta område, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd SHH Bostad AB.

- Vi tycker att det är roligt att tillsammans med SHH erbjuda bostäder som prismässigt är tillgängliga för en stor grupp människor. Stockholm kommer fortsatt att växa snabbt och vi är glada över att, tillsammans med SHH, vara delaktiga i detta, säger Tobias Alsborger, Partner NREP.

För ytterligare information, kontakta:
Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef, tel. 070-372 12 14, mm@shhbostad.se