Pressmeddelande 17.05.05

SHH Bostad och NREP byggstartar 152 bostäder i Visättra Ängar, Flemingsberg

Peab PGS har nu påbörjat entreprenaden för 152 moderna bostadsrätter i det populära området Visättra Ängar i Flemingsberg, Huddinge kommun. Projektet som består av fyra 6-våningshus, med en gemensam innergård med utegym och trevliga umgängesytor, uppförs i två etapper. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske på senvåren 2019. Etapp 2 beräknas stå klart för inflyttning hösten 2019.

- SHH och Peab PGS byggstartar nu sitt 5:e gemensamma bostadsprojekt. Det känns kul att äntligen få igång produktionen, vi är glada över att få bygga fler hållbara hem i orter med bostadsbrist säger Fredrik Hermansson, chef produktion och förvaltning SHH Bostad AB.

- Det känns oerhört spännande att vi är igång. Tillsammans med SHHs goda erfarenhet och nätverk bildar vi ett starkt team och vi är väldigt glada att få vara med och utveckla Stockholm, som är i stort behov av denna typ av bostäder, säger Tobias Alsborger, Partner NREP.

- Vi tackar för förtroendet och är glada över att få tillföra bostäder till Huddinge kommun säger Jesper Strandberg, operativ chef Peab PGS AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef SHH Bostad AB, tel 070-372 12 14, mail mm@shhbostad.se