Pressmeddelande 16.09.26

SHH skapar 112 attraktiva hem i Kalmar

SHH Bostad har byggstartat 36 bostadsrättslägenheter i BRF Sunnanäng i Lindsdal, i norra Kalmar. Projektet baseras på ett välutvecklat bostadskoncept från NCC, som möjliggör en snabb produktion i kombination med ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet. Inflyttning för första etappen påbörjas i september 2017.

- SHH erhöll markanvisningen för projektet så sent som i mars i år. Att vi redan nu kunnat byggstarta ett nästan slutsålt projekt är naturligtvis oerhört roligt. Ännu en gång visar vi marknaden att bostadsutveckling kan gå snabbt, säger bolagets VD Misha Moeremans d'Emaus.

I Västra Djurängen i Kalmar utvecklar SHH i samarbete med Peab ytterligare ett bostadsprojekt. Projektet omfattar 55 bostadsrättslägenheter och 21 bostadsrättsradhus. SHH säljstartar nu flerbostadshusdelen genom BRF Hansagården, och räknar med en säljstart för radhusen senare i höst.

- Vi är glada över att vi fått möjligheten att etablera oss också i denna region och nu kan erbjuda attraktiva och prisvänliga bostäder även i Kalmar. Vi ser fram emot att utveckla fler bostadsprojekt i regionen framöver.

För ytterligare information, kontakta:
Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef tel. 070-372 12 14, mm@shhbostad.se