Pressmeddelande 16.12.22

SHH erhåller markanvisningar i Kristianstad, Västerås och Falun

SHH avslutar 2016 med ytterligare tre kommunala markanvisningar för totalt ca 130 nya bostäder i Falun, Kristianstad och Västerås.

I Västerås erhöll SHH i december en markanvisning för ett 60-tal bostäder på Nordanby Gärde, ca 3 km utanför Västerås centrum. Detaljplanearbetet påbörjas under första kvartalet 2017 och försäljning och produktion planeras till 2018. 

SHH i partnerskap med NCC erhöll i december ytterligare en markanvisning i Hammar utav Kristianstad kommun för totalt ca 36 radhus. Försäljning och byggstart planeras till hösten 2017.

SHH erhöll därutöver en markanvisning av Falu kommun och redan i januari 2017 påbörjas försäljningen av de 34 st bostadsrätterna med NCC som totalentreprenör. Bostäderna är belägna på populära Galgberget, ca 3 km utanför centrala Falun.

- Det känns oerhört kul att avsluta året med ytterligare tre markanvisningar. Falun, Kristianstad och Västerås är för SHH nya orter och som vi ser en långsiktig närvaro i, säger Misha Moeremans d'Emaus, vd på SHH Bostad. 

För ytterligare information, kontakta:
Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef SHH Bostad AB, tel. 070-372 12 14, mm@shhbostad.se