Pressmeddelande 22.11.28

Birger Bostad sätter spaden i marken för radhus i Upplands Väsby

Den 28 november tar Birger Bostad det första spadtaget för projektet Brf Fyrklövern i centrala Upplands Väsby.

Brf Fyrklövern omfattar 18 radhus och ligger utmed Blå Gatan, intill Väsby centrum och Vilundavallen. Birger Bostad har nu avropat entreprenaden med J.Lilja Bygg & Entreprenad AB som totalentreprenör och inflyttning kommer att ske under våren 2024. 

De 18 radhusen byggs i två och tre våningar med fem respektive sex rum och kök. Husen kännetecknas av en modern utformning med fasader i trä. Färgsättningen är noggrant framtagen för att skapa en sammanhängande bild med andra projekt i närområdet. Utöver fasadens varma karaktär har Birger Bostad valt att utveckla hållbara bostäder med sedumtak.

– Brf Fyrklövern är det första projekt vi utvecklar i Upplands Väsby och intresset för bostäderna har varit stort. Endast ett hus är osålt innan första spadtaget, vilket visar på att vi utvecklar attraktiva och trivsamma bostäder där människor vill bo. Detta är även vårt första spadtag med vårt nya varumärke Birger Bostad, säger Fredrik Alvarsson, vd på Birger Bostad.
 

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Alvarsson
Vd, Birger Bostad
e-post: fredrik.alvarsson@birgerbostad.se
tel: 072–729 09 35

Eller läs mer på birgerbostad.se


BIRGER BOSTAD
Med fokus på bostäder och samhällsfastigheter har Birger Bostad en tydlig ambition att bygga långsiktigt och behovsanpassat för trygghet, kvalitet och trivsel. Vi är en rikstäckande verksamhet som jobbar hela vägen från förvärv av mark till projektering, produktion och försäljning eller förvaltning av objekt, alltid genom att göra det mesta av varje kvadratmeter, tidsram och krona. Birger Bostad är en del av Fabege och tillsammans är vi en stark samhällsutvecklare i tiden.